Legújabb spoilerek, forgatási hírek

 • A forgatás kezdetekor elég sokat forgattak a Diamond Head Studiosban. Állítólag Dharma kocsik is jelen voltak.
 • Elizabeth Mitchell még csak annyit tud Juliet visszatéréséről, hogy rögtön az évad elején feltűnik majd, aztán meg majd még kiderül, hogy mikor. De biztos, hogy nem csak 1 részben fog szereplni.
 • A Sawyer-t játszó színész, Josh Holloway elmondta, hogy Juliet elvesztésével karaktere újra a régi lesz. Senkinek a vezére nem akar majd lenni – összetört a szíve. Szüksége lesz valakire, aki vissza tudja hozni a pokolból, mert most ott érzi magát. Azt is elárulta, hogy szerinte Sawyer nem fogja túlélni az évadot, de ezt még ő sem tudhatja biztosan.
 • Ian Somerhalder (Boone) már alig várja, hogy visszatérhessen a Lost-ba. Twitter-jén azt írta, hogy most próbálják megoldani a forgatási dátumokat (hisz van egy saját sorozata is, a Vampire Diaries, amin dolgoznia kell) és már nagyon hiányzik neki Hawaii!
 • Augusztus 28-án a Lostosok néhány régi kórházi kelléket vásároltak meg.
 • Elég sok ex-Lost színészről hallottuk már, hogy visszatérnek az utolsó évadra. Harold Perrineau (Michael) viszont az egyik olyan, akiről még semmi pletyka nem hangzott el. Amikor a TVGuide megkérdezte tőle, hogy Michael visszatér-e, csak annyit tudott mondani, hogy eddig még nem hívták, de nagyon szívesen visszatérne.
 • M.C. Gainey (Mr. Friendly/Tom) azt nyilatkozta egy új interjúban, hogy most éppen Hawaii-on dolgozik valamin. Utána elkezd beszélni a Lostról. Ebből mindenki azt von le, amit akar.
 • Eddig a következő színészeket látták Hawaii-on a forgatás kezdete óta: Evangeline Lilly (Kate), Jorge Garcia (Hurley), Michael Emerson (Ben), Terry O’Quinn (Locke), Henry Ian Cusick (Desmond), Nestor Carbonell (Richard), Yunjin Kim (Sun), Jeff Fahey (Frank), Zuleikha Robinson (Illana), Brad William Henke (Bram)
 • Már egy ideje a dzsungel belsejében forgatnak, ahol nem könnyű információt szerezni. A színészek közül azok jártak arra, akik au 5. évad végén ott voltak a bomba robbanásakor pl. Evangeline Lilly és Jorge Garcia. Egy nagy mélyedésnél/ároknál forgatnak elvileg. Egy vadiúj Dharma kocsi is a helyszínen van.
 • Valamikor a hónap vége-fele a régi tábornál, a parton is forgatnak majd.
 • Állítólag sok helyi színészt kerestek, hogy Többieket játszanak a Templomban.
Reklámok

~ Szerző: joshjb - 2009/09/05.

3 hozzászólás to “Legújabb spoilerek, forgatási hírek”

 1. Nah ezcsupa jó hír. Faraday ugye akkor visszatér tutira?

 2. Igen.

 3. # Már egy ideje a dzsungel belsejében forgatnak, ahol nem könnyű információt szerezni. A színészek közül azok jártak arra, akik au 5. évad végén ott voltak a bomba robbanásakor pl. Evangeline Lilly és Jorge Garcia. Egy nagy mélyedésnél/ároknál forgatnak elvileg. Egy vadiúj Dharma kocsi is a helyszínen van.

  # Állítólag sok helyi színészt kerestek, hogy Többieket játszanak a Templomban.

  ez a kettő hoz igazán lázba 😀

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: