Spoilerek, képek

 • Még mindig a Honolulu-i repülőtéren forgatnak, ami a sorozatban az LAX lesz. Az épülete előtt néhány los angeles-i rendőr illetve rendőrkocsi volt, illetve egy balesetben résztvevő taxi.
 • A 6×01-ben állítólag Juliet és Sawyer története valamilyen szinten lezárást kap.
 • David Lawrence annak a taxinak a sofőrjét játsza, amibe Kate és Claire beszállnak.
 • Ezen a linken a tovább mögött megtalálható egy nagyon részletes leírás az Oceanic 815-ös belsejében való forgatásról. Tényleg csak saját felelősségre olvassátok el. (angolul van egyébként, de gondolatjelekbe van foglalva, szóval egy olyan kezdő-angolos, aki ismeri a Lostot is érteni fogja)
 • A 6×04 címe “The Substitute“, mely Locke-centrikus lesz.
 • Még néhány kép a forgatásról illetve Matthew Fox-ról (Jack), Evangeline Lilly-ről (Kate) és Emilie de Ravin-ről (Claire):

~ Szerző: joshjb - 2009/09/23.

17 hozzászólás to “Spoilerek, képek”

 1. OFF: Most lehet, hogy pár napig nem lesz gépem mert szervízbe viszem holnap, de igyekszem majd másik gépről frissíteni az oldalt, ha van mivel. 😉

 2. OFF:

  nem idevaló, de most jutott eszembe: Nincs valakinek ötlete arra, hogy a koreai hölgy miért nem került vissza a Dharma korába a többiekkel együtt?

 3. wow, alig várom! olyan jó, hogy kiszivárognak videók is:D!

 4. Egyébként észrevettétek hogy a 4×09-ben amikor átszáguld a füst dharmavillen tök olyen az elülső része mint egy kutyának!!
  És az 5×05-ben is amikor “ránéz” arra a szöke francia plira.(Rossó pasija)

 5. Anubis
  Anubis a kutyaféle istenekhez tartozik. Pontosan nem lehet megállapítani, hogy az egyiptomiak a sakálra vagy a vad kutyára gondoltak-e, amikor Anubist ábrázolták. Általában ládán fekvő kutyaként jelenik meg, de kutyafejű, embertestű istenként is megjelenítették az Újbirodalomtól. Az egyiptomiak a ládát koporsónak is tekintették. Biztos, hogy Anubis kezdettől fogva a temetői istenek között helyezkedik el. Nem véletlen tehát, hogy a kopt kiállítás tárgyai között is a sírsztéléken szerepel.
  Anubis szorosan kapcsolódik Hórushoz mint az atyát kiszolgáló isten. Az atya e körben Osiris, akit fívére Séth meggyilkolt és testét feldarabolta. Míg Hórus bosszút áll atyjáért és helyreállított testét megvédi, Anubis balszamozza őt és így gondoskodik testi épségéről, mint a holtak őre. Ezért Anubis a halotti bíróságon fontos szerepet is kap, azt Hórusszal együtt vezeti. Anubis “a szíveket méri”, tudniillik azon emberek szívét, akiknek a halotti bíróság előtt tetteikről számot kellett adniuk. Ez úgy történik, hogy a halott szíve mérlegre kerül, amelyet Anubis ellenőriz, amely mérlegelés alapján kiderül, hogy a halott igaz ember-e vagy nem.
  Ha az elhunyt király holtak feletti uralmát kívánták mutatni, Anubis fejét Atum teremtő isten emberi alakjával együtt ábrázolták alakján. Balzsamozóként Anubis így közel áll Osirishoz. Eme isten kíséretében Anubist később erősen hellénizálták. Anubis lélekvezetővé (psychopompos) vált, mint amilyen Hermés volt a görög vallásban. Ő vezeti a holt ember lelkét a halottak birodalmába, amelyhez kulcsa is van. A kulcsot Egyiptomba csak a görögök hozták magukkal.
  A hellénizált Egyiptomban jegyezték fel azt a hagyományt, hogy Osiris Séth párjával, Nephthysszel hált, aki az együttlét eredményeként megszülte Anubist. Erőszakos párjától való felelmében kitette a csecsemőt, de Isis, Osiris párja kutyákkal megtalálta és felnevelte; “éppúgy őrzi az isteneket, mint ahogy a kutyák az embereket”, írta Plutarchos.

 6. Jaja.De az is lehet hogy Anubisnak az a szelemkutya izéje amit az 5×12-ben ábrázoltak.

 7. josh ne léjbecolja

 8. Szálj le róla!Akkor ír amikor akar!

 9. 5*12-ben biztos hogy azt ábrázolja… ez elég egyértelmű…

 10. HAHA a nyalizásnak is vannak határai………

 11. Miért nincs igazam?

 12. És annak ellenére hogy “nyalizom” te nem szóltál rá hogy legyen csendben,mert ha nem elégedett az oldallal akkor mennyen a Dark Ufora!Mi lenne ha te nem érnél rá,és fikáznának amikor egyedül(!) teljesen felépítenéd Mo. legnagyobb Lost oldalát!És miért nyaliznák?

 13. Ja és ha olvastad volna Josh elvitte a gépét szervízbe ugyhogy csönd legyen!

 14. NYALIGÉP!

 15. Ezt most minek kell?Am mé lenne “nyalizós”?Josh ezt nem hivatásból pénzért csinálja csak hobbiból tényleg nem szólhatunk 1 szót se még akkor se ha 1 hónapig nem ír az oldalra…

 16. Ha 1 hónapig nem írok az oldalra, akkor szólhattok. Meg amúgyis. De az, hogy szóltok, nem ad időt, szóval ja, ennyit erről. Eddig minden nap tanulással ment el minden délutánom, szóval ha meg is lett volna a gép, nem tudtam volna frissíteni. Ma viszont számíthattok néhány új posztra. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: