Újabb forgatási riportok

 • 1-jén a dzsungelben forgattak, ahol régen a Hydra-szigetes jeleneteket forgatták. A templom külseje volt a díszlet. Kép itt és itt. Matthew Fox (Jack), Evangeline Lilly (Kate), John Hawkes (új szereplő – Lennon?), Kimberly Joseph (Cindy), Jorge Garcia (Hurley), Daniel Dae Kim (Jin) és Naveen Andrews (Sayid). Egy hosszú, fekete hajú ázsiai férfi is jelen volt a szereplők között, valószínűleg Hiroyuki Sanada volt az. A főszereplők mind Dharma-ruháikban voltak. Jack-é és Sayid-é csupa vér volt.
 • A tengerparton forgattott Yunjin Kim (Sun), Jeff Fahey (Frank), Zuleikha Robinson (Illana) és Michael Emerson (Ben). Illana és Ben Locke holttestét cipelték. Kép itt, itt és itt.
 • Múlt hét szombaton két helyszínen is forgattak. Az egyik Locke régi munkahelyén zajlott Terry O’Quinn-nel (Locke) és Billy Ray Gallion-nal (Randy Nations – Locke főnöke). A másik helyszín a Waipahu középiskola volt, ahol rengeteg diáknak öltözött statiszta volt. Egy lány-kosárcsapatot is alkottak. A két jól öltözött színész: Michael Emerson (Ben) és Terry O’Quinn (Locke). Képek itt találhatóak.
 • Hurley sárga Hummer-je és Locke doboz-gyáras kocsija állt egymás mellett Locke munkahelye, vagyis Hurley dobozgyára előtt. A jelenet: Locke (Terry O’Quinn) tolószékében kigurul az épületből egy papírral és egyéb irodai eszközökkel teli dobozzal. Amikor a kocsijához és, észreveszi, hogy a Hummer túl közel van parkolva, így nem tud hozzáférni a kocsiajtóhoz. Dühében elkezd kiabálni és szétdobálja a dobozban lévő cuccot. Hurley (Jorge Garcia) odaér a parkolóba, és beszélget a mérges Locke-kal. Előveszi a zsebéből a csekkönyvét, ír egy csekket, majd odaadja Locke-nak. Itt és itt vannak képek.
 • Ugyanabban az utcában forgattak, mint a 2. évadban Locke flashbackjében, amikor Nadiával találkozik. Locke (Terry O’Quinn) beszáll a dobozos kocsiba és elvezet Helen (Katey Sagal) házához. A teljes jelenetet nem látták, viszont annyit tudni, hogy elég nagy köztük a konfliktus, és a jelenet úgy végződik, hogy Locke elesik, amivel beindítja a locsolót, és ott fekszik kétségbeesetten a földön.

~ Szerző: joshjb - 2009/10/12.

21 hozzászólás to “Újabb forgatási riportok”

 1. nahát 🙂 ez már követhetetlen, számomra egy biztos: sok minden fog történni, amiről nem szabad lemaradni…

 2. Továbbra is offtopic:
  Charlie miért zárta magára az ajtót Tükörországban?

 3. igyekszem csak keveset olvasni, de:
  mikor találkozott Locke Nadiával?

 4. Egy Locke-centrikus rész flashbackjében, amikor Locke ingatlanfelbecslőként dolgozott talán. Nadja épp házat akart venni, és még mondta is neki Locke, hogy “na majd a férjével…” bla-bla-bla. Erre Nadja: “nincs férjem”. Asszem kb ilyesmi volt az a jelenet.

 5. húú, hát vagy nem ismertem fel Nadiát, vagy nemtom, de egyáltalán nincs előttem a jelenet! :O

  • áááá, tényleg, de ilyenkor megint felmerül bennem a kérdés: mire volt ez jó? miért volt Nadiának háza, miért kellett őt mutatni?

 6. 2 évadban volt ez a rész.

 7. 4ujju – azért mert csak belülről zárható ajtó volt és ellepte volna a víz a Looking Glass-t és Desmond is megfulladt volna

  egyébként a Nadia-s részt szerintem azért mutatták abban a részben, hogy tudjuk, életben van

 8. Totti:szerintem azért hogy megmutassák hogy Nadjának nincs semmi baja és jól van.Egyébként biztos hogy az az F.B.I-os nö igazat mondott róla?Mivel lehet hogy ez a jelenet arra volt jó hogy megmutassa hogy hazudott

 9. de miért nem próbált meg kiúszni??

 10. Wondorog: tévedsz. Bonnie és Greta is kívülről nyitotta ki, mikor Bennel léptek kapcsolatba Charlie-val kapcsolatban. Kiúszni meg nem igazán tudott volna, miután feltehetőleg bivaly erővel áramlott be ott a víz…

 11. offtopic:
  nem belülről záródó ajtó. Mikor Charlie leér, és elkapják, a szőke csaj kívülről a tárcsát forgatja el, aztán rántja meg az ajtót, és akkor nyílik ki (más kérdés, hogy mikor az ajtóhoz indul, az még nyitva van, mire odaér, már zárva).
  Simán ki tudott volna lépni, aztán ketten becsukják az ajtót, vagy ha nem, hátha menekülnek. Ráadásul amennyi idő alatt megtelik az egész bázis, addig ki tudnak jutni Desmonddal, nem?

 12. Nem akarok bunkóskodni, de komolyan nem értitek itt a lényeget? Charlie feláldozta az életét Claire-ért és Aaron-ért. Desmond azt mondta neki, hogy látta őt meghalni, és utána Claire és Aaron helikopterre szálltak és elhagyták a szigetet. Charlie meg akarta menteni őket.

  Nem éppen a leglogikusabb mert nem feltétlen kellett meghalni ahhoz, hogy megmeneküljenek, nem beszélve arról, hogy Desmond látomása még mindig nem történt meg, de ez a lényege az egésznek.

 13. De amugy hogy kapcsolódik ide Charlie megfulladása?

 14. Hát épp ezaz, hogy sehogy, úgyhogy lehetőleg fejezzük be az offolást.

 15. Jézusom, nyugi 😐 Nem olyan nagy gond szerintem hogy LOST-ról beszélünk egy LOST oldalon, de ha igen, előre is elnézésemet kérem, és mellőzni fogom a továbbiakban.

 16. Kéne akkor valami fórum ide, ahol lehet beszélni a lost-ról anélkül, hogy megbántanánk Mikhailt.
  Egyébként (joshjb) éppenséggel Charlie határozottan azzal ballagott be “lejátszani” a Beach Boys számot, hogy úgy tűnik, ismét “megúszhatja” a halált, legalábbis számomra úgy tűnt, hogy távolról sem öntötte el valami kamikaze lelkesedés a Claire-mentő halálért. Ezek szerint Mikhail látványa váltotta ki nála az önfeláldozás iránti elhivatottságot. (Biztos offtopic volt beszélnie Penelope-val 🙂 ).

 17. 4ujju, egyetértek, tényleg így volt. Szóval Charlie álláspontja igaz, hogy az volt, hogy megmentse Claire-t és Aaron-t, de nem akart ő mindenképp meghalni, ha nem muszáj (ok, hogy Desmond látomásai szerint muszáj meghalnia, de ameddig lehet azért szerette volna megúszni a sorozat szerint).
  Ja, amúgy ez nem LOST fikázás a részemről, a legállatabb, a kervenc sorozatom, csakhát ez engem sem hagyott nyugodni 1 ideje.

 18. Részemről sem fikázás, csak éppen nézem újra a sorozatot, sokadjára, és fel-feltűnik ez-az, amire vagy nem kaptam választ azóta se, vagy nem is lehet rá választ adni. 🙂

 19. Josh:miért nem válaszolsz a fórumos kérdésre?
  Mivel ha erröl van szó vagy chatről.Akkor te mindig mélyen hallgatsz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt szereti: