Forgatási hírek

  • Hurley (Jorge Garcia), Dogen (Hiroyuki Sanada) és Jacob (Mark Pellegrino) együtt forgattak a templomnál. Hurley-nek elvileg tele volt írva a keze.
  • Jin-t (Daniel Dae Kim) ezektől a kalóz-szerű többiektől Claire (Emilie de Ravin) menti meg. Az egyik többit túszul is ejti és elviszi őt Jin-nel együtt a kis bunkeréhez. Mindketten véreznek.
  • Itt található egy csomó új kép néhány helyszínről pl. Claire bunkeréről, a parti táborról, Eko templomáról stb…
  • Október utolsó napjaiban egy kahala-i templomban forgatott Naveen Andrews (Sayid), John Hawkes (Lennon) és két visszatérő halott szereplő: Anthony Azizi (Omar) és Kevin Durand (Keamy) – a velük forgatott jelenetekről nincsenek részleteink.
  • Nemrég egy középiskolában forgattak Waipahu-ban Michael Emerson-nal (Ben). A forgatásról részletek megint nincsenek, viszont Emersonon kívül három másik színész is jelen volt: William Atherton (új karakter), Daniel Roebuck (Dr. Leslie Arzt) és Tania Raymonde (Alex).
  • Matthew Fox (Jack) és Jorge Garcia (Hurley) a dzsungel mélyén forgattak a 6. részhez egy “vándorlós” jelenetet. Állítólag egy ideig azt vették fel, ahogy egy rövid útvonalat végigjártak, amíg nem értek el egy kis bunker-szerűséghez. Képek itt.
  • Az előző jelenet folytatásában Emilie de Ravin (Claire) is szerepelt, így elég valószínű, hogy Claire bunkerét kereste Jack és Hurley. Valószínűleg ide hozta Claire Jin-t, amikor megmentette a többiektől. Még több kép itt.

~ Szerző: joshjb - 2009/11/03.

2 hozzászólás to “Forgatási hírek”

  1. Ezeknek (meg a régi) spoilereknek alapján össze állítottam magamnak egy képzeletbeli trailert,de mostantól nem fogom látogatni az oldalt mivel szeretnék azért meglepetést nem úgy mint a tavalyi szezonnál 🙂

  2. Egyébként kösz az infókat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt szereti: