6×08 – Recon (forgatási hírek)

 • Nov. 16.Josh Holloway (Sawyer) és Rebecca Mader (Charlotte) egy étteremben forgattak, ahol karaktereik éppen randiztak. Sawyer telefonon kapott valamilyen utasításokat, és azt is tudta, hogy Charlotte mit szeret enni, inni. Ebből Charlotte rájön, hogy Sawyer egy szélhámos. Sawyer elmondja neki az igazat arról, hogy azért hívta el randizni, mert tudja, hogy kiskorában a szigeten volt, és hogy tud a hajóról és ő is rajta szeretne lenni. Charles Widmore-t is megemlítik. (ettől függetlenül nem arról a hajóról van szó, amin Charlotte, Miles, Dan, Frank és a többiek érkeztek a 3. évad végén a szigetre) Sawyer-nek feltűnik az, hogy Charlotte végig egy ázsiai férfit figyel. Később egy verekedős jelenetet forgatott az ázsiai férfi Sawyer-rel együtt.
 • Nov. 18.Josh Holloway (Sawyer), Ken Leung (Miles) és egy “Liam”-nevű karakter együtt forgattak a los angeles-i rendőrség épülete előtt.
 • Nov. 19. – Pearl Harbor-nál forgatott Josh Holloway és Alan Dale (Charles Widmore) egy tengeralattjáró felszínén. Jack Bender volt ott, mint rendező. Képek.
 • Nov. 21. – Ismét Josh Holloway és Ken Leung forgatott együtt. (a jelenetek forgatási sorrend szerint vannak, nem ilyen sorrendben lesznek az epizódban) Az első jelenet: Sawyer egy ezüst sedanban ül, és megszólítja a kint álló Miles-t. Miles elindul felé, de meggondolja magát, és visszafordul. Sawyer ekkor ismét megszólítja és kinyitja Miles-nak a kocsi ajtaját. Mikor Miles beszáll, Sawyer odaad neki egy kávét, majd megmutat neki egy fényképekkel teli mappát, amit Miles végignéz, az egyik képet pedig nagyon alaposan megnézi. A sarkon ott parkolt néhány L.A.P.D. kocsi, tehát egyértelmű, hogy Miles a rendőrségnél dolgozik, de elképzelhető, hogy Sawyer is! Képek. A második jelenet: Ugyanabban a keskeny sikátorban forgattak, ahol Michael és Tom találkoztak a 4. évadban. A jelenetben egy fekete-kabátos, szürke-kapucnis nő futott végig a sikátoron, mintha valaki elől menekült volna. A nő állítólag Kate volt, de Evangeline Lilly nem volt akkor még a helyszínen. Állítólag később ért oda, és olyan jelentet forgatott Josh Holloway-jel, ahol Sawyer elkapja Kate-et és odanyomja az egyik épülethez. A harmadik jelenet: videó Képek.
 • Nov. 22. – Szigetes jelenetet a 8. részhez Josh Holloway (Sawyer), Naveen Andrews (Sayid), Terry O’Quinn (Locke), Evangeline Lilly (Kate), Daniel Dae Kim (Jin), Kimberley Joseph (Cindy) és egy csomó “többi”, köztük néhány gyerek is. Később Emilie de Ravin (Claire) is feltűnt.
 • Nov. 23. – Yunjin Kim (Sun), Terry O’Quinn (Locke) és Emilie de Ravin (Claire) közös szigetes jelenetet forgattak.
 • Nov. 24.-25.Terry O’Quinn, Evangeline Lilly és Matthew Fox (Jack) a parton forgattak közös jelenetet.

~ Szerző: joshjb - 2009/12/26.

4 hozzászólás to “6×08 – Recon (forgatási hírek)”

 1. na ilyenkor érzem úgy, hogy nem bírok ki még több mint egy hónapot :O tiszta szájtátás lesz ez az évad. ezekből kb semmit nem értek…ezt imádom a lostban xD 😀

 2. Klikk. Magyar lost promo, hangvágással.

 3. A mai spoileradagot nem akarja kirakni a wordpress… :S ugyh majd holnap. sorry.

 4. oké, de legalább gondoltál ránk… 😀

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt szereti: