Egyebek

 • A Jacob-ot játszó Mark Pellegrino megerősítette, hogy visszatér a 6. évadra. Azt már nem árulta el, hogy hány epizódra.
 • Kristin szerint Juliet-et (Elizabeth Mitchell) élve is fogjuk látni a 6. évadban.
 • 3 dolog az új évadról, ami valahogy összefüggésben van egymással: a füst, Terry O’Quinn alakításában, embereket toboroz; az egyik Kwon 42; van a szigeten egy világító torony.
 • Dec. 1-jén Emilie de Ravin (Claire) és Evangeline Lilly (Kate) újra-forgattak egy jelenetet a 6×01-hez.
 • Ian Somerhalder (Boone) ismét Hawaii-on volt, és azt mondta, hogy ezen kívül még 2 későbbi epizódban fog feltűnni. Tehát úgy néz ki, hogy elég sokat fogjuk ltáni.
 • Jose Yenque (IMDb) vendégszerepelni fog a 6×10-ben.
 • Az Eloise Hawking-ot játszó színésznő, Fionnula Flanagan, elárulta, hogy 2 epizód erejéig visszatér a 6. évadban.
 • A 6. évad premierjében (feb. 2.) az egyik idősíkban egy olyan szőke női karaktert fogunk látni, akiről azt hittük, halott, a másik idősíkban pedig ismét az Oceanic 815-ös járatán leszünk.
 • Rose (L. Scott Caldwell) mindenképpen visszatér a 6. évadban, és állítólag nagyon jó közös jelenete lesz Jack-kel. (Matthew Fox)
 • Sheila Kelley nem Kendall-t fogja alakítani, de legalább 4 epizódban látjuk majd. Több főszereplővel is lesz közös jelenete.
 • Az első 4 epizód egyikében Sawyer (Josh Holloway) vagy Juliet-tel (Elizabeth Mitchell) vagy Kate-tel (Evangeline Lilly) fog csókolózni.
 • Boone (Ian Somerhalder) és Shannon (Maggie Grace) közös múltja erősen meg fog változni az alternatív valóságban. Ezzel magyarázzák a készítők Shannon távollétét. (Maggie akkor egyszerre több filmen is dolgozott, tehát nem volt ideje visszatérni. De elképzelhető, hogy az évad vége fele visszatér.)
 • Ezek közül az egyik igaz: Locke-ról kiderül, hogy rokona Charles Widmore-nak és Jack Shephard-nek; Terry O’Quinn karaktere egy nagyon durva dolgot csinál az egyik 1×01 óta ismert szereplővel, majd a következőt mondja neki: “Sajnálom, hogy ilyennek kellett látnod engem.”
 • Kristin szeint az új “főgonosz” sokkal, de sokkal rosszabb (gonoszabb) lesz mint Ben volt. Egy kis info róla: Megölte **h*-t (sztem Kristin elírta és ez Eko akar lenni, mert így Echo lehetne), Megölte a pilótát, Ő a füst, “haza” szeretne menni.
 • Desmond (Henry Ian Cusick) viszonylag az évad elején fog feltűnni először, és elég meglepő körülmények között fog találkozni az egyik főszereplővel.

~ Szerző: joshjb - 2009/12/28.

11 hozzászólás to “Egyebek”

 1. Vááááááááááá. Ez csúcs.

 2. “Boone (Ian Somerhalder) és Shannon (Maggie Grace) közös múltja erősen meg fog változni az alternatív valóságban.”

  azt hittem az alternatív időképekben, csak a repülő Los Angleles-i leszállása utáni dolgok lesznek. ez így egyre zavarosabb.
  mert annak lenne értelme, hogy alternatív idősíkon nem zuhannak le és mi lett volna ha…de így nem értem.

 3. A múltot szerintem úgy érti, hogy 2004-től levő múlt.

 4. Úgy néz ki, hogy az alternatív idősík nem csak arról szól, hogy “mi lett volna, ha nem zuhan le a repülő..” hanem esetleg van aki fel se szállt a repülőre, vagy egyáltalán nem is volt Ausztráliában. Nem tuodm én sem megmagyarázni, majd a sorozatban meglátjuk. Gondolom ugyanígy fogják magyarázni Walt és Michael távollétét is. (Eko, Ana-Lucia, Libby is stb..)

 5. mindenesetre érdekes lesz 😀 can’t wait for it :/

 6. szerintem olyan betegséget fognak kapni,amilyet desmond kapott a 4×05-ben

 7. olvassátok el a port.hús hozzászólásomat!!

 8. Sziasztok. Csak annyit mondanék új fan promó, extra hanganyaggal. 🙂

 9. Szerintem nem írta el Kristin, és John akart lenni. Én azonnal rá is gondoltam, és teljesen beleillene a képbe. Lehet, hogy “megszállta” Bent, vagy ő sugallta neki, hogy ölje meg Locke-ot. Végülis neki volt szüksége a testére.

 10. Szerintem Nemezis-ről beszél.Ha jól belegondolunk ő küldte el az igazi John-t a való világba,annak a tudatában hogy az megöli magát.Viszont az hogy Ben ölte meg Locke-ot,az beleköpött a levesébe.Szerintem azért kellet Bennek megölnie Jacob-ot mert csak így jöttek egyensúlyba a dolgok.

  Leegyszerüsítve Christin NEM hibázott.Tényleg ő ölte meg Johnt.

 11. […] egy régebbi spoiler ami így hangzott: “az egyik Kwon 42″. (itt) Ez nyilván arra utal, hogy vagy Jin vagy Sun neve mellett a 42-es szám […]

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt szereti: