6. évad: Sneak Peek – Az első jelenet

~ Szerző: joshjb - 2010/01/29.

25 hozzászólás to “6. évad: Sneak Peek – Az első jelenet”

 1. Hát igen valami ilyesmire számítottam. Mondjuk nem tudom, hogy Jack azért vág olyan arcot mert valamire emlékszik, vagy csak véletlen. Rose-t nem ismerte fel akkor nem hiszem hogy emlékezne bármire is. 4 nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. brrrrrrr…..ÁHHHHHH……UUUUUUU……PUFF

 3. de jó volt egyszerűen tökéletes 😀
  Jack meg nem emlékszik semmire mert ez csak alternatív jelen/jövő 🙂

 4. És azt észrevettétek, hogy most éppen fordult a kocka, mert Rose mondta Jacknek hogy “ez normális, nem lesz semmibaj, elő szokott fordulni ilyesmi… ” közbe az első évad első részében Jack mondja ezeket Rosenak!?!?!? áhhhh nem bírom már ki !!! 😀

 5. akaarni enni lenni

 6. mit akarni enni lenni? :d

 7. ez emberkínzás de nem nézem meg!
  amúgy meg ×××××××××××××××××××!! ááá szerda(L)

 8. azért remélem a valóságban nem rakják hozzá az 5. évad utolsó 2 percét mint itt, maximum előző részek tartalmából-ként

 9. Pedig valószínüleg visszarakják.

 10. enni akarni új lost lenni.

 11. ha azt mondom h ilyenre számitottam, az rosszat jelent…
  amikor elfehéredett a kép, tudtam, h repcsi ablakból kinézés jön és semmi nem lesz magyarázva, csak ugrunk és megint csak kérdések. Vicces a csere, de leginkább nem ez érdekel, hanem h mi volt a szigeten. Remélem, hamar a szigetre kerülünk, és nem telik el az évadnyitó két órája csak itt.

  Ja, amúgy Josh, ha még érdekel, megvannak a kérdések a 4. évad közepéig.

  • Ebből a 3 percből vetted ki azt, hogy rögtön ugrunk és nem lesz megmagyarázva? Ezt nem értem. Mindannyian tudjuk, hogy ez olyan, mintha flashback-kel kezdődne az évad, csak ez nem flashback, hanem egy ilyen alternatív idősík. Maga a szigetes jelenet pont ott fog folytatódni, ahol véget ért. Juliet-tel fog kezdődni azt hiszem.

 12. Fiúk, nyugavér 🙂 Még egy kicsit bírjátok ki a LOST-nélküliséget 🙂

 13. Én már alig bírom… Lost újranézés gyorsba, lehiggadás képp 😀

 14. HAHA, Totti – állítsátok le magatokat. köszi. ez kb ovodás szint és nem hiányzik innen.

 15. jóvanna.Na totti bocs hogy le”zmegosztalak.De te ne szidd a lostot!

 16. Mindenki frusztrált ahogy elnézem. Nem csak engem öl az S06 görcs. 😛
  De azt ugy-e nem gondolta senki, hogy 4 perc alatt 200 kérdésből 199 és félre tuti tippet adnak?
  Bontsák ki szépen azt a 18 órát, fedjenek le minden lehetőséget, és szépen kimérten adagoljanak lényegre törő válaszokat.
  Lesz itt ereszd el a hajam… van egy ilyen érzésem. 😀

 17. én mi rosszat mondtam? lol 😀 már nem azért 😀 és hova tünt a hozzászólásom? annyit mondtam h nincs időnk még rejtélyekre, mert ezermillió dolgot kell megmagyarázni. És nem olyanokról beszélek, h pl honnan tudott adatokat Ben a hajón lévőkről, mikor Michael csak a nevüket tudta meg, a szigeten meg a 2. évad vége óta semmi nem működik, hanem olyanokról, h pl hogy lehetett a sziget 2008ban akkor, mikor az Ajirával repültek, ha már nem is ugrál az időben, és az utolsó ugrásnál nem ott volt, hanem a múltban, amikor még állt a szobor? De már előre félek, h ezekre nem lesz válasz.

 18. A sziget mindig van (ahogy óceán, kontinensek, hegyek, stb. is). A sziget helyzete változott az időben, illetve az ugrálás alatt a szereplők időbeli helyzete változott a szigeten.
  2008-ban éppen ott volt, ahova az indiai gép zuhant. (Hawkins ennek a helyzetnek és időpontnak a kiszámolásán fáradozott.)

  • Ezt igy azért nem értem, mert amint felszállt a helikopter, láttuk, hogy a sziget eltűnik, vagyis nem az ideje, hanem a helye változott meg. Ha csak az ideje változott volna, ott maradt volna, csak épp más események zajlanának rajta. Amit én nem értek az az, hogy a sziget nem magától ugrál térben és időben, hanem kell neki egy lökés, el kell forditani a kereket. Ezt Ben jól elbénázta és ide-oda ugrált a sziget. Na most volt egy olyan intervallum, amikor a sziget épp 2008-ban volt, az Ajira útvonala alatt. Innen egy ugyanilyen ugrás vitte el Jackéket 1977-be. Vagyis kellett lennie egy olyan időugrásnak, ami 2008-ból 1977-be ugrott, mert ekkor kerülnek Jackék a szigetre. De ez mikor volt, vagy mikor lesz? Láttuk, h Sawyerék utolsó ugrása, mikor már nem fájt a fejük az volt, amikor előtte látták épen a szobrot, vagyis az utolsó ugrás nem egy 2008-1977 hanem egy <1900-1977 ugrás volt. Vagyis én azt az ugrást hiányolom, ami Jackéket a szigetre hozta.

   • Nem azt írtam, hogy csak az ideje változik, hanem azt, hogy a sziget mindig van, csak éppen a helye változik az időben.
    A helikopteres rész idejében a sziget helye megváltozott, ezzel párhuzamosan a szigeten lévők pedig átkerültek egy másik idősíkba a szigeten. Ugyanakkor a mindenkori időben lineárisan létezett a sziget, hiszen Richard-ek nem ugraltak el az időben, maradtak a saját idősíkjukban, viszont a sziget helyzete abban az idősíkban megváltozott Ben hatására.
    Tehát mikor Ben eltekerte a kereket, 2 dolog változott:
    1. A sziget más helyre került.
    2. A szigeten lévők (egy része) más időbe került.
    Amikor az indiai gép leszállt, az utasok egy része szintén más időbe került. (Az más kérdés, hogy miért pont azok, és miért pont akkora, akik és amikorra.) A helyzetük azonban valószínűleg nem változott, amiből az következik, hogy a sziget 1977-ben és 2008-ban majdnem teljesen ugyanazon a helyen volt.
    Vélhetően ennek az idő és helybeli mozgásnak volna valamiféle szabályszerűsége, amely szabályszerűségben okozott fennakadást a kerék “elromlása” Ben beavatkozásakor.

 19. Na ne veszekedjünk!Szeressük egymást!Abban egyet értünk hogy a valaha legjobb képernyőn adott sorozat a Lost.

 20. HAHA-nak teljesen igaza van. Február 2.án 6éve és 5hónapja fog menni a LOST, a vilgá legjobb sorozata, ami lefoglalta az agyam 90%-át ilyen hosszú ideig. 🙂 (bocsi gyerekek pöppet rész vok) De minden LOST fan testvérnek, köszönöm h nézitek ezt a remek sorozatot, és köszönöm Joshnak ezt az oaldalt, mert igazán remek, és értékelem ezt! Köszi! 🙂

 21. Fent van a 6×01 kamerás verzió DarkUFO-n meg leírás stb..bele-bele nézegettem mert rohadtul nem bírom ki 😀 pont megtaláltam a lockeos részt… állat:D de áá nem bírom ki szerdáig.

 22. Őő a 2. Sneak Peeknek nincs jobb verziója? :S (a kamerás premier meg rák.. szar minőság; simán kibírjuk jó minőségű sneak peekekkel) 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: