6×04 – The Substitute: 1. Promo

Reklámok

~ Szerző: joshjb - 2010/02/10.

22 hozzászólás to “6×04 – The Substitute: 1. Promo”

 1. mivel benne van Jin véres lábbal a promoban, ezért remélem h ebben is benne lesz Claire… mondjuk igaz, már 3 hete mutatják azt a jelenetet amikor Lapidus és Sun sétálnak a síroknál… szal itt bármi előfordulhat.

 2. Aki leesik a létrával, az nem Sawyer? Tisztára olyan a haja…

 3. A promó nem igazán csigázott fel, de ettől függetlenül szerintem nagyon jó epizód lesz a következő.

  Cresh, de az Sawyer.

 4. NEM SAWYER NEM HALHAT MEG! am elég szar rész volt a mai..de nyilván muszáj volt megmutatni h Kate micsinál a másik idősíkban..

 5. nekem azt hiszem pontosan összeállt a kép Calire-ről, már régebben is sejtettem de mindenki lehurrogott.
  szóval a 4. évadban, mikor Keamyék eljöttek szigetre Benért, kb szétrobbantották az egész Dharmaville-t. sztem mindenki emlékszik h Calire háza felrobbant és Sawyer a romok alól szedte ki (nekem már akkor is fura volt, hogy túlélte), nem sokkkal később Clairnek megjelent az apja a szigeten és elment vele…ennyit tudtunk eddig.
  de sztem most világossá vált, hogy Calire MEGHALT A 4. ÉVADBAN! de valami megszállta és azért hittük úgy, hogy él. pontosan úgy, mint most Sayid esetében.

 6. esélytelen ez az elmélet amit írtál… Claire főszereplő, meg sok dolog kell még kiderüljön vele, nem hiszem hogy az ő történetét ennyivel elintéznék… ennél valami sokkal bonyolultabb dolog lesz, amire senki sem számít… Sayid-al már meg csinálták, nem hiszem hogy mással is megint.

 7. egyáltalán nem esélytelen sőt..nagyszerű teória..de nem Calire hanem Claire 😛

  • de ha belegondolsz miután Sawyer kimentette a ház alól, tök normálisan viselkedett és a füst amikor felveszi valaki alakját teljesen máshogyan viselkedik, gorombán meg ilyenek. például Mr. Eko előtt amikor megjelent a testvére testében ott is teljesen más… Claire miután elment az apjával és otthagyta a gyerekét onnantól kezdett megváltozni, szal nem hiszem hogy a ház omlásoknak köze lenne ahhoz amit írtál. de nem tudom, ez a Lost, itt bármi megtörténhet. 😛 pár rész múlva úgyis kiderül mi volt/lett claire-el.

   • Sayid is tökéletesen normálisan viselkedik, szóval erre nem lehet alapozni. Pedig állítólag ő is füstös. Lehet ha Clair-re is csak később hatott, mint ahogy Sayidnak is “el kell érje a sötét a szívét”

 8. És honnan veszi mindenki, hogy fütösek? Azt senki nem mondta, csak azt, hogy megfertőződtek. Lehet mástól is…

 9. jah igen elírtam : Claire
  én a mai részből azt vettem ki, hogy amin most Sayid keresztül megy, azon már Claire is keresztül ment…jó Claire tényleg normális volt a házrobbantás után, de most MÉG Sayid is az 😀

 10. szerintem a füst szolgái..

 11. de amikor a füst felveszi valakinek az alakját(lásd: Ézsau, Christian, Walt, Alex) azok csak képzelgések… és Sayid élő ember ahogy láthattuk, meg szerintem Claire is az… szóval ennek a 2 dolognak semmi köze egymáshoz. igaza van nf-nek, ők fertőzöttek, nem pedig ‘füstösek’.

 12. meg sayid alakját sehogy sem vehetné fel. Mert ad 1: Sayid meghalt és a hullája jött vissza az életbe és nem megmaradt a tetem és lett egy új Sayid
  ad 2: a templomot körbevették hamuval, és ahogyan azt láthattuk azon nem tud átmenni a füst
  ad 3: ők is mondták hogy fertőzés, és gondolom Dogen csak tudná ha a füsttel van dolga, mert elég szakavatott embernek látszik

  • ad 1: Jogos, erre nem tudok rákontrázni.
   ad 2: Még nem sikerült akkor teljesen körbe hamuzni a Templomot, és amúgy is sokkal később jöttek rá Dogen-ék, hogy Jacob halott. Viszont akkor a Füstnek egyszerre több testben is lenni kell, mert ugye Locke, Sayid, Claire és talán CS is…
   ad 3: Dogen eddig is kamuzott Jack-éknek, miért pont ebben lenne őszinte velük?

 13. akit páran mégmindig Ézsaunak hívnak nagy valószínűséggel Samuel a neve..

 14. Azért füstösek mert, nekem alapból ez jött le. Dogen hamuval fújja le Sayidot. Tuti, hogy a Smokeyval kapcsolatos dolog a fertőzés.

 15. Dav3883:Eko testvérét Yeminek hívják csak úgy szólok…

 16. Mit mond Richard Jin-éknek???

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: