6×04: 3. Promo

~ Szerző: joshjb - 2010/02/13.

64 hozzászólás to “6×04: 3. Promo”

 1. Húú gyerekek nagyon várom már, az eddigi részek nagyon odavágtak! Mi lesz még itt? MÁR NÉZNI AKAROM!!!

 2. Már alig várom,mikor lesz már szerda!!!

 3. Az tök baró volt amikor Sawyer a képébe nevetett Lockinak.:-DÚristen,legyen már szerda!

 4. Smokie-nézetből látjuk ahogy Flocke eljut Otherville-ig, jó lesz ez.

 5. http://www.sorozatjunkie.hu/2010/02/13/delelotti-video-1-jimmy-fallon-es-a-lost/comment-page-1/#comment-732371 ezt láttátok már 😀

 6. http://www.latenightwithjimmyfallon.com/video/clips/late_episode_1_21210/1201191 ezt láttátok már? 😀 iszonyat nagy (a reklám után)

 7. 😀

 8. Van egy teóriám mi van ha Jacob és Man in Black nem tud hazudni.Gondoljunk bele.FLocke még soha nem hazudott és mégis így tud mindenkit manipulálni.Szerntem ezért választotta Jacko Hurleyt merthogy ő az egyetlen aki nem hisz a hazugságban.Lehet hogy Hurley apja Jacko?

 9. What?

 10. Hááát…Az igaz hogy sosem voltak bőbeszédüek.

 11. Mindegy.Az én agyam 98%-át a LOST-következő része foglalkoztatja.A másik 2%-hogy jövök ma haza diszkó után.:-D

 12. Hát az túlzás, hogy nem hazudott, mert Locke-nak állította be végig magát, és amikor felvette Alex alakját, akkor is azt mondta Bennek, hogy kövesse John Locke minden parancsát.

 13. de ez most miért lenne fontos h hazudnak-e vagy sem? a lostban a hazudás csak 1 jelző dolog, lényegtelen. inkább Ben karakteréhez tartozik csak.

 14. Ja,inkább épp az hogy mindegyikük csak hazudik-de
  ha mindent elmondanának,akkor már nem lenne rejtélyekkel teli a LOST.:-)

  • De pont ez az hogy az eddigi relytéjek 20%-át ők válaszolták meg a többi meg az eseményektől jött.Nem tudnak hazudni.Ennyire biztos még semmiben sem voltam egész életemben.


 15. Bocs az off-ért de ezt jó ha látjátok. Egy kivágott jelenet az 5.évadból, amikor Daniel elmagyarázza az 5/14-ben hogy változtatni tudnak a múlton. Nem is értem, miért vágták ki mert szerintem elég sok minden kiderül belőle. Azért ha valaki lefordítaná az jó lenne, mert vannak homályos részek… Lost forever!!!!!!!!!!!

 16. Most nézem az 5. évadot, és nem is tudom, miért nem jutott előbb eszembe, de
  mi van, ha az Oceanic lezuhanása csak egy véletlen esemény, ami folytán mások is a szigetre kerültek, akikre nem volt szükség. De Jack. Kate és a többi fontos ember a zuhanás nélkül is, így levillanva a szigetre kerültek volna? Egyszer Jack vagy Locke meg is kérdezi, h hogy lehet h karcolás nélkül úszták meg a zuhanást?
  Sztem talán ez az oka annak, h mikor Juliet felrobbantotta a bombát, nem vettek észre semmi különbséget. Mert már olyan kevesen maradtak, h ezek az emberek akkor is ott lennének, ha a gép nem zuhan le, csak őket leszívja a sziget róla. Lehet h a gép tovább repült, csak nélkülük.
  Remélem ebben a részben sokmindent elmond a kiskopasz.

 17. ehhez a kivágott Faraday-es jelenethez nincs vhol feliratos verzió?
  nagyon érdekelne, hogy mit mond pontosan, nem teljesen értem


 18. Tényleg, ha valakinek van ideje akkor lefordíthatná, mert sajna csak a 70 százalékát értem. Mához 98-nap múlva vége a Lostnak. Élvezzük ki ezt a szűk 100 napot!!

 19. http://www.youtube.com/user/viktor815#p/u/3/F_YR788PwTg

 20. HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT… Több ilyen kínzást nem szeretnék! (2-án elromlott a gépem, és csak tegnap lett jó.)
  Gyorsan pótoltam a lemaradást. 😀

  Ugyan kik Dogan-ék eredetileg, hogy kerültek ide, miért öltözködnek másképp mint a többiek első csoportja, miért nem Otherville-ben élnek…
  Tényleg! miért nem Dodan a Többiek vezére? (Ben, Locke helyett)
  Hát, rövid évad, hosszú kérdéslista.

 21. Ezek szerint Doganék voltak azok akiket látott cipő nélkül Eko és Jin a 2. évadban? Mivel velük meneteltek a gyerekek is.

  • Régebben a gyerekek is a mainstream Többiekkel voltak, lásd harmadik évad.

   • muszáj azt mondani hogy mainstream.Nem lehetne mondjuk magyarul?

 22. hihetetlen hogy páran mikbe bele képesek kötni..

 23. “Nem lehetne mondjuk magyarul?”
  Sajnálom ha ezzel beletaposok a lelkedbe, de azt kell hogy mondjam hogy nem.

 24. mér, ez vicces volt 😀

 25. párzási időszak van a galamboknál..ti is kezdetek meghülyülni 😀

 26. kanadában 2 órával hamarabb lesz a premier 😀 legalább 5-re már biztos kikerül megauploadra, hogy tudjam tölteni 😀

 27. Pont ez lett volna a kérdésem, hogy mivel Kanadában 2 órával előbb lesz meg, 2 órával előbb lehet-e leszedni – hát remélem!

  • Ha lesz kanadai stream akkor már 1-kor nézheted a részt, és nem kell reggel felkelned. Sokkal inkább mint hogy felkeljél 2:15-körül(mert jó esetben ekkora érne fel a rész), és akkor már visszaaludni úgy se tudnál utána.

   Mondjuk nem biztos hogy lesz stream, és lévén hogy kisebb tévéről van a minőség is kérdéses. Azt meg csak remélni tudjuk hogy a releaser-ek(Dzsízösz HAHA, angol szó!) értesülnek a dologról, és a kanadairól rippelnek(megint angol.. valaki állítson meg!), így ha nem lesz stream legalább előbb felkerül a rész.

 28. Obi, a stream is angol szó. 😛

 29. Me mon intellego intellexi intellectum.. Vos volo “Cogito ergo sum”?

 30. @Obi1 es kritikusai eros OFF-al:

  Az idegen kifejezések használatára 3 szabály van:

  1. Műveltség és igényesség. Ún. “szakszavak” (ezeket használjuk értelemszerűen szakkifejezéseknél, gúnyos jellemzéseknél (lásd lentebb a polkorrektet), illetve meghonosodott szavak esetén is – utóbbinál többnyire az eredeti jelentéshez képest eltérő vagy részjelentéssel, vagy akár teljes bekebelezéssel, pl. Lostolok != eltűnök). Ezt tehát mindig testhezálló módon követjük el.

  2. sznobizmus. A What the fuck? (WTF)az ugyebár olyan kis helyre, laza, fiatalos, bennfentes, polkorrekt fordulat, a Mi a csoda? (MACS) Mi a fene?, Mi a franc? (MAF) vagy az angol kifejezéshez hasonlóan durva Mi a fasz? (MAF) megoldásokhoz képest – vegyük észre: egyből 4 magyar lehetőség kínálkozna, amiből 3 ráadásul azonos rövidítés, úgyhogy áthallásos játékot nyújt.

  3. műveletlenség. Egy-egy idegen nyelv ismerete önmagában nem – sőt egyre ritkábban – jár együtt az anyanyelv elvárható ismeretével, különösen igaz ez az angolszász nyelvekre, ahol meglehetősen kicsi köznyelvi szókincs és gyenge szóképzési lehetőségek állnak rendelkezésre, szemben a magyarral. (Jó példa erre az eltérő stilisztikai felfogás, míg az előbbiben a szóismétlés legalábbis nem jelent problémát, addig a magyarban különösen pongyola és igénytelen érzetet kelt.) A használt nyelvből elősejlő műveletlenség tehát ideig-óráig leplezhető idegen kifejezések használatával.

  A fentiek alapján mindenki elhelyezheti magát valamelyik csoportban, beleértve Ennenmagamat is, amíg meg nem érkezik az új epizód sztrímen vagy torrenten.

  😀

  • Szép kis eszmefuttatás.

   Ha jobban alszotok tőle, vegyük úgy hogy nem szóltam semmit. De azért jó tudni hogy a nyelvtanrendőrség itt van ha baj van.

 31. Mér baj ha valaki angol kifejzéseket használ?

  • No problem,but I think we lived in Hungary.So why we can’t speak hungarian?

 32. Jah ezt én se értem!

 33. Josh, miért nem lehet angol szavakat irni? Ngem tényleg érdekel. valaki tudja am miért? 😀

 34. 🙂 jha akkor (Y) ha meg gond akkor sztaki XD

 35. kicsit elkanyarodtatok a témától

 36. úgy látom valaki már megint neveket lopkod, célzok itt fake-gelmirre :S

 37. Ez már erőszak az angol nyelvtanon. Üdv amúgy mindenkinek! 🙂

 38. OFF
  Egyébként én sem értem, hogy Magyarországon, ahol az !!!anyanyelv!!! magyar, magyar emberek beszélgetnek egy magyar fórumon… miért nem lehet valóban MAGYARUL beszélgetni mindenféle angol szavak és kifejezések nélkül.? Tényleg érdekelne.
  Mondom ezt úgy, hogy az angol a kedvenc idegen nyelvem.

 39. tökjó h ez egy Lost-al foglalkozó oldal, nem pedig különböző nyelvtani helyességekkel, mint magyar, mint angol értelemben… amúgy harmadik eva: olyan Sheldonosan fogalmaztál (Big Bang Theory :))

 40. te névlopkodó rohadék nem akarok lealacsonyodni a szintedre, de szerintem jobb ha lefeküdnél már aludni, nem itt unatkozva lopkodnád a neveket, nem tudom, hogy te erre élvezel, v ez mire jó neked? 😦

 41. egyébként az a véleményem, hogy bizonyos szavak, amelyek nem találhatóak meg a magyar nyelvben, mert például nem lehet lefordítani, azokat azért használhatjuk (lsd: cliffhanger, eyecandy, cold open, stb.) és egyéb Lostos fogalmakat is (MIB, Flocke, flashback, flashforward)

 42. HAHA… szánalmas amit csinálsz…
  egyébként szerintem nincs gond azzal hogy angol szavakat használna egy bizonyos mértékig…de mivel ez egy magyar oldal, ezért ha valaki megkérdezi hogy mit jelent akkor nem lehurrogni kell meg meg mondnani neki hogy tanuljon angolt, henem szépen elmondnani neki a jelentését…

  • Oh,ha én használok angol szavakat de azért o-birka használhat?Hogy is van ez?

 43. Asszem most már elég volt az offból. Vannak olyan angol szavak, amelyeket nagyon gyakran használunk az interneten még ha magyarul is beszélünk. Már most is használtam kettőt. Az oldal neve is két angol szóból áll egyébként: Lost és spoilers. Tehát nem, soha nem mondtam olyat, hogy nem szabad angol szakavat használni, nem tudom honnan vettétek.

  Na mindegy, a lényeg, hogy ha valaki nem érti ezeket a szavakat, akkor megkérheti azt aki írta, vagy bárkit, hogy magyarázza meg a magyar jelentését, és akkor nem lesz semmi gond. Amúgy meg általában olyan idegen szavak hangzanak csak el, amelyeket kb mindenki ismer: torrent, flashback, flash forward, spoiler, stream stb… ezeket szerintem mindenki megszokta már.

  Mostantól kezdve pedig térjetek vissza az eredeti témára. Köszi.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt szereti: