[Kibeszélő] 6×04 – The Substitute

Ahogy eddig is, külön poszt lesz a következő rész promójának, úgyhogy a kommentekben TILOS a spoilerezés!! Remélem ezt mostanra már mindenki megjegyezte.


Főszereplők:

 • Naveen Andrews -mint- Sayid
 • Nestor Carbonell -mint- Richard Alpert
 • Emilie de Ravin -mint- Claire
 • Michael Emerson -mint- Ben
 • Jeff Fahey -mint- Frank Lapidus
 • Matthew Fox -mint- Jack
 • Jorge Garcia -mint- Hurley
 • Josh Holloway -mint- Sawyer
 • Daniel Dae Kim -mint- Jin
 • Yunjin Kim -mint- Sun
 • Ken Leung -mint- Miles
 • Evangeline Lilly -mint- Kate
 • Terry O’Quinn -mint- Locke
 • Zuleikha Robinson -mint- Ilana

Vendégszereplők:

 • L. Scott Caldwell -mint- Rose
 • Katey Sagal -mint- Helen
 • Billy Ray Gallion -mint- Randy
 • Suzanne Krull -mint- Lynn Karnoff
 • Kenton Duty -mint- tinédzser fiú
 • Eddie L. Cavett -mint- futár
 • Joshua Smith -mint- iskolás gyermek

~ Szerző: joshjb - 2010/02/16.

67 hozzászólás to “[Kibeszélő] 6×04 – The Substitute”

 1. Nha én most végeztem az epizóddal, nagyon tetszett! Már egy kicsit tisztább a helyzet… 🙂

 2. Végre elkezdték válaszolni a kérdéseket – bár elég rejtélyesen felvezetve 🙂 a Az utolsó 10 perc nagyon jó volt még így is, hogy minden spoilert elolvastam. A smokie-nézetet nagyon jól megcsinálták, valamint a mérleges “inside-joke” beszólás is ütött.
  Én is akarok Dharma Whiskey-t 😛

 3. Talán ez volt eddig a leg érdekesebb rész.. Énj mondtam hogy Swayer az aki zuhan a létrával. 😀 Meg a barlang a nevekkel 😀 Mennyi név ki van húzva… :S

 4. ebben a percben végeztem.
  basszus, a vér is megfagyott bennem. 😀
  Szerintem Sawyer csak kamuzott, hogy el akar menni. mert tudta, hogy Flocke megöli. hisz Richard-nak.

 5. hello.honnan lehet letolteni?es felirat mikor lesz?

 6. http://eztv.it itt minden sorozatot megtaláltok

 7. Rakjátok már ide ki,úgy mint a multkor,hogy lelehessen tölteni.kösz!

 8. http://eztv.it,ez torrent oldal.nincs olyan ami nem torrent?

 9. Josh kiírhatnád a föszereplökhöz des-t is 😀 mindig írják henry ian cusick-ot is 😀

 10. Davidpap-2.után már nem leszel otthon ugye?

 11. ma nem megyek az auto suliba,ugyhogy itthon leszek,de majd csak akor gyere,ha mar lesz felirat is.ok?amugy mikor lesz felirat?

 12. valami azt súgja, hogy a végére ketten maradnak a szigeten, Jack és James… Vagyis az új Jacob és Esau… és láss csodát, végig utálták egymást mind a két páros, Jack mindig azt tette amit helyesnek látott, akár Jacob, Sawyer pedig mindig azt tette, amit akart, akárcsak a Füst. tökéletes befejezés. a többiek meg meghalnak, ahogy lennie kell, hisz a Füst is említette, hogy ő is ugyan olyan ember volt, és veszítette el a szerelmét, mint Sawyer. szerintem a Sziget az ígéret földje, tiszta Biblia az egész.

 13. De miért feketék Helen körmei? 😀

 14. Ok.Már csak a felirat kell?

 15. szerintem Sawyer egy darabig ott lesz Flocke mellett, és majd az ő centrikus részében (6×08) valami nagy csavarral átveri, és ezért lesz a rész címe Recon

 16. Feliratot valaki.

 17. Bocs-légyszives-please.:-D

 18. Kelvin Inman-Már máskor is kértem,és ki is rakta wondorog meg még valaki,és megköszöntem nekik nem1szer,úgyhogy ne hidd hogy paraszt vagyok-előre is kösz a fáradozásért.

 19. legyszi feliratot valaki.

 20. még sehol sincs magyar felirat, angol meg van a hosszupuskán 🙂

 21. es nem tudod,hogy mikor lesz?

 22. Juicy ez szép és jó, de nem Esau hanem Samuel..(nem 100%, de az biztos hogy nem Esau..

 23. áááá de várom már azt a feliratot…

 24. következő rész Sneak Peek-je nagyon jó!!! de legyen már felirat…

 25. Ja,felirat.

 26. Felirat:http://hu.tvsubtitles.net/subtitle-110529.html

 27. Kösz.Az erő legyen veletek 😀

 28. koszi

 29. nekem nem megy a felirat.nem tudjatok mi a gond?segitsetek

 30. tökszar ez a felirat. késik, és a helyesírás szinte pocsék… na meg a párbeszédek nagyon hülyén vannak megoldva. inkább várok jobbat.

 31. nekem egyaltalan else inditja

 32. valaki tudna egy olyan linket küldeni ami nem torent?

 33. vajon az a szőke kissrác ki volt ? :O Jacob ?

 34. http://www.megaupload.com/?d=ROZOACOY

 35. Szerintem Jacob volt. Engem leginkább az érdekelne, hogy mi volt Jacob terve a Candidate-ekkel. Gondolom a rengeteg áthúzott név az eddigi emberek, akiket próbált a szigetre hozni (pl: Fekete Sziklások). Arra kíváncsi lennék, hogy a Dharmasokat is ő hozta-e ide, meg nem nagyon értem, hogy ki parancsolhatta a Tisztogatást (közvetlenül valószínűleg Charles Widmore de vajon ő Jacob v Nemezis parancsára?) Most ugye úgy áll a helyzet, hogy Jacob halott, valamint Locke, az egyik Candidate. Ugye ott van még Kate, aki nem kapott számot (v legalábbis nem Valenzetti-s számot), de őt szintén megérintette Jacob, lehet ő kerül Locke helyére.

 36. Lehet, hogy a Candidate jelölt-et jelent Jacob helyére. Talán tudta, hogy előbb utóbb fűbe harap, és ezért keresnie kellett valakit (v valakiket) aki a helyébe lép. (Mint mondta Flocke Sawyernek, aki szintén Candidate). És hogy jacob bíztosra menjen, több jelöltet választott ki.

  Amúgy az epizód szenzációs volt.

 37. Stef lehet igazad van, most, hogy belegondolok a 14. rész címe is arra utal, hogy végül is csak egy van, lehet akkor derül ki, ki az igazi 🙂

  • Jelölt az több van, de mi van ha csak egy marad életben? 😀 Mondták hogy sok ember fog meghalni ebben az évadban.

   • Bizony. Én is azon vagyok, hogy jelölt több van – ez evidens – de Jacob utódja, egyben a sziget szellemi vezetője, valamint védelmezője egy személy lehet. Mondjuk nem bíztos, hogy mindenki másnak meg kell halni, hogy egy megmaradjon utódnak, de majd meglátjuk. Én is hallottam szereplők elhullásáról.
    Amúgy nekem a Candidate dolog miatt, ez a konfliktus kezd úgy tűnni, hogy az egész egy rögeszmére alapszik, ami lehet akár okvetlen, vagy éppen jól indokolt. Mármint, ÁlLocke mondott olyant, hogy az egész védelem cucc egy rossz vicc. Mondjuk az ő szavait nem veszem készpénznek, és remélem, hogy jó ok van arra, hogy a szigetet védeni kell. Mondjuk egy gyógyító vízforrás? vagy még több?

 38. Létezik ez???
  Uramisten… ez nagyon odabaszott. De tényleg. Jó, azt elismerem, hogy a dzsungelbe futó Richard olcsó húzás volt. De basszus a barlangos rész, meg amikor Smokey szemszögből láttuk a Szigeten való utazást…
  Igaz már volt ilyen, de most az s feltűnt, hogy a Füst mintha teleportálgatna. Egy flash és dzsungel, még1 flash és erdő…
  De az mekkora volt, amikor ÁlLocke azt mondja, hogy ez csak 1 sziget, és nem kell megvédeni. Mikor lesz már jövő szerda????

 39. srácok csak nekem tűnt fel h nem véletlenül vannak számozva az candidate-k a falon? bezony ezek azok a számok…

 40. igen, ezt szerintem már mindenki kikövetkeztette… 🙂 legyen már jövő hét!!! tuti a finale-ban, az összes alternatív szál összekapcsolódik, és úgy fog véget érni valahogyan. 🙂 amúgy Juice teóriája tökjó, lehet hogy tényleg ez lesz belőle. 🙂 de én is inkább Hurley látom esélyesebbnek mint Jack-et.

 41. a kedvenc:

  Kihez beszéltél?
  Senkihez.
  Elkaptad a kölyköt?
  Milyen kölyköt?

  :D:D:D:D:D:D MEKKORA RÉSZ VOLT AZ EGÉSZ!!!

 42. Szerintem az alternatív jövőben meghal mindenki szinte valamilyen módon ahogy majd a szigeten is ez lesz… így kapcsolódik majd ez az egész össze, hogy nem változtathatnak a végzeten.. De eza rész óriási volt.. kilehetett aza gyerek vajon?

 43. A szőke kissrác szerintem Aaron volt.Jacob mitől lenne ilyen fiatal vagy akárki is?Aaronon kívül más nem jut az eszembe.Vagy még talán a templomból az egyik gyerek.

 44. Felirat: feliratok.hu itt mindig van és sztem minőséi, chetory feat blaisect csinálja
  Kate-tel mi a helyzet? őt is meglátogatta jacob mégse kiválasztott…

 45. 50.

 46. ez a rész nagyon jó volt 😀 pedig nem nagyon vagyok odáig a Locke centrikus epizódokért. A barlangos rész nagyon ütött, egyébként próbáltam keresni a többi túlélő nevét is 😀 de nem sokat találtam meg. De fel volt írva Lewis áthúzva (Charlotte) és ami meglepett pont James feje felett ott volt 313-as számmal áthúzva (de lehet át sem volt húzva, nem tudtam eldönteni) Littleton. nem tudom h kire vonatkozik a ez a szám anyára vagy fiára.
  a kis srác sztem is Aaron volt. legyen jövőhét 😀

 47. megnéztem megint a részt, és a vége fele amikor mutatták a falat a nevekkel, megállítottam sokszor, és ott szerepel Claire meg Charlie neve is. claire a 313-as, Charlie pedig a 145 vagy 195-ös. 🙂

 48. nem rossz ez h Aaron a gyerek, én se tudtam hova tenni.
  a számos barlang jó volt, csak már kezdem unni, h közeledik a teljesen utolsó rész és még mindig csak elejtett utalások vannak, mindig várni kell minden mondat befejezésére, és nagy részt nem lesz belőle semmi.
  én úgy látom h a sidewaysekben épp h nem afelé tendálnak az események, h mindenki meghaljon (milyen kicsinyes is lenne), hanem h a sziget nélkül is mindenki megtalálja a célját. Locke felhagy az önsajnálattal, Kate próbál jóra fordulni, Claire is megtartja a babát, Hurley alapból a szerencse fia, ja és nemtom feltünt-e de Locke jóban van az apjával, ez azért nem akármi, mi lehet a különbség a sziget nélkül?

 49. Stef, jó ez a lista, jó hamar összegyűjtöttek ennyit, én még csak ki se tudom olvasni a neveket 😀
  Kwon az jó teória, h Ji Yeon Kwon, és akkor nem kell találgatni. De akkor a Littleton miért van áthúzva?

 50. Egy csomó még élő szereplő át van húzva. Vagyis Jacob kihúzgált anélkül is neveket, hogy azok meghaltak volna. Valamiért lemondott a jelöltségükről.
  Faradaynek nem volt igaza abban, hogy Jack-ék “nem tartoznak ide” (“you doesn’t belong here at all, my mother was wrong”).

  Érdekes, hogy Jackről nem mondott le Jacob, hogy átvegye a helyét. Pedig Jack aztán kb. 2 héttel ezelőttig (a Lost-idősíkban) nem is nagyon foglalkozott azzal, hogy higgyen a végzetben, és végül rábeszélje magát, hogy vissza kell menni a szigetre.
  Eszembe jutott az a befejezése a sorozatnak, hogy Flocke lesz az új Jacob.

 51. Azt nem értem, hogy ha az előző részben kiderült, hogy október 22-én repültek, akkor Lockék esküvőjére hogy hivatkozhatnak többször úgy, hogy az majd októberben lesz? Asszem Sayid útlevelében is októberi dátum szerepel, amikor megnézi Nadia fényképét.

 52. mert konkrétan nem mondták azt h októberben, hanem októberben valamikor, tehát lehet már október, és az is lehet h pont 31.én lesz az esküvő.

 53. Én ezt kicsit sem értem. Az az idősík mikor nem zuhannak le az most mi? Hogy Locke jóban van az apjával stb? Szal nem zuhannak le de akkor miért változtak meg a repülés elötti tények?

 54. ezt még nemtudni, de reméljük hogy hamarosan kiderül…

 55. Az lesz az igazán nagy poén ha olyan valaki lesz Jacob utódja akinek át van húzva a neve. bár sztem Richard lehetne a megfelelő ember erre a címre. De egyre jobban érzem hogy Hurley kezd vezetővé válni.

 56. Lehet nem figyeltem eléggé, de azt ti honnan veszitek, hogy október 22-én repültek?

  • onnan, hogy Sayid útlevelében és az ultrahangos készüléken, amivel Claire-t vizsgálták, október 22-es dátum szerepelt.

 57. Ez a rész már jobb volt mint az előző, na de még mindig ELÉG sokmindent nem értek. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt szereti: