Sok új spoiler – durvák is!

 • Julie Bowen (Sarah) valószínűleg nem fog már visszatérni, tehát úgy néz ki, nem ő David-nek (Jack fia) az anyja. De a készítők elárulták, hogy a gyerek anyját már ismerjük. Vajon ki lesz az? Juliet, Charlotte?
 • Sheila Kelley a tervezett 3 rész helyett 4-ben lesz benne. Először a 6×08-ban fogjuk látni.
 • A forgatási hírek alapján úgy néz ki, hogy a 6×14 Jack-centrikus lesz. (aminek én mondjuk nem örülök)
 • A Hurley-t játszó Jorge Garcia elárulta, hogy látni fogjuk, ahogy a szobrot lerombolják.
 • A számok továbbra is fontosak lesznek, de sosem fogják tudni megmagyarázni a készítők, hogy miért pont azok a számok. Úgy érzik, már eleget tudunk velük kapcsolatban. (a Valenzetti-egyenletből is pl)
 • Michael (Harold Perrineau) bocsánatot fog kérni Libby-től és Hurley-től is, amiért megölte Libby-t.
 • Emilie de Ravin szerint Claire történetének pont az a lényege, hogy bár nagy hatással van rá ez a “sötétség”, de még mindig él benne a régi-Claire, és remélhetőleg az évad végére teljes egészében vissza is tér.
 • A 6×09 – Ab Aeterno c. Richard Alpert-centrikus részben Jacob elmagyarázza Richardnak, hogy mi a sziget, és egy négy-betűs szóval írja körül. (a szóban van legalább egy O betű, E és A viszont nincs benne)
 • A 6×09 gyakorlatilag teljes egészében Richard múltját fogja mutatni, alig lesz a jelenben játszódó jelenet. Megtudjuk többet között azt is, hogy Richard miért nem öregedik.
 • A 15. részig Claire-nek, Miles-nak, Ilana-nak és Frank-nek nem lesz centrikus-epizódja, ami azt jelenti, hogy valószínűleg egyáltalán nem lesz nekik külön részük. (Claire miatt elég ideges vagyok:/)
 • A 6×15 címe: Across The Sea
 • Nem csak Hurley látja majd a halottakat ebben az évadban.
 • A 15. résznek a forgatása most ért véget, és Jorge Garcia elárulta, hogy elég sokan meghaltak már a főszereplők közül. Már alig maradtak, igazából.
 • A készítők még mindig dolgoznak azon, hogy beleírják Walt-ot (Malcolm David Kelley) a fináléba.
 • Valószínűleg nem fogunk megtudni már semmit Ben gyerekkori szerelméről, Annie-ről.
 • Jacob nem hazudott – tényleg jön valaki a szigetre.
 • A 6×15 úgy néz ki, hogy Jacob- és ÁlLocke-centrikus lesz, és a nagyon távoli (kr.u.23.) múltat fogjuk látni.
 • A színészek szerint az évad eddigi legjobb epizódja egyértelműen a 6×15 (a finálét még nem olvasták), pedig nem is lesz benne egy főszereplő sem!
 • Damon Lindelof egy szót árult el a fináléval kapcsolatban: “víz.”
 • Vincent visszatér 🙂
 • A szerelmi háromszög/négyszög kevésbé jelentős az idei évadban, de a készítők nem feledkeztek meg róla.
 • A következő epizódban Ben-t ismét meg fogja verni valaki, most olyan, aki éppen most vesztett el valakit, aki nagyon közel állt hozzá.

~ Szerző: joshjb - 2010/03/04.

55 hozzászólás to “Sok új spoiler – durvák is!”

 1. óó a k*urva élet 😛 ezt imádom.

 2. “Damon Lindelof egy szót árult el a fináléval kapcsolatban: “víz.””
  szerintem itt tuti, hogy a sziget elsüllyesztésére utalt. annyira várom most az egészet 😛 felcsigáztak ezek a spoilerek, eddig nem voltam ekkora lázban 😀

 3. Hát Bent megveri Ilana..:)

 4. Boldog és szomorú is vagyok egyszerre 🙂 😦

 5. Sawyer hogy eltünt remélem a dr.linusba előkerül egyáltalán hogy váltak el ÁllLockeval? remélem clairől is megtudunk pár dolgot hogy mi történ vele én már bazira unom h mindig jack centrikusból van egy halóm :/

 6. sok főszereplő meghal 😦 én jobban örülnék, hogyha a halálok a side-wayekben lennének

  • Remélem azokban senki nem hal meg, mert ha az elméletem helyes, akkor mindenkinek boldognak kell lennie a Sideways-ek végén. Legalábbis amennyire csak lehetséges…

 7. Sztem azok akik meg fognak halni:Ben,Sayid,Ilana,meg talán Sawyer.De sztem Sawyer majd jól átveri FLocke-ot.

 8. Ki az a Sheila Kelley?

 9. És hol van HAHA?

 10. Spoiler srácok !!! jövő heti részben Jack, Hurley és Richard a fekete sziklában lesznek és beszélgetnek 1 jót. 🙂 (Y)

 11. Szerintem Illana rá fog jönni hogy Ben ölte meg Jacobot.Ezért meg ásatja vele a saját sírját,(ezért mondta Ben hogy “Nem hiszem el hogy itt fog állni és nézni ezt”)aztán míg Ben ássa a sírját látja hogy mennyi ember halt meg miatta és aztán már ő maga is meg akar halni (Megváltás) de aztán Illana mégis megkegyelmez neki.
  DE!
  Ahogy a lost íróit ismerem tuti az lesz hogy Ben saját sírjában Illana elött lenyom egy beszédet és aztán Illana úgy csinál mintha letenné a fegyverét de aztán mégis lelövi.
  És aztán úgy kamerázzák Bent mint Locke-ot annak idején a 3×21-be.
  Na mit gondoltok?
  (Bocs hogy még egyszer beírtam ezt, de azt akartom hogy elolvassátok ezt.

 12. Az én elméletem a következő: Widmore jön a szigetre mert ez a widmore-ben ügy még nincs lezárva szval ben meg widmore kinyírják egymást de a fő csata az flocke és jacob közt lesz (úgyis feltámad) és a szigeten valami földrengés lesz ami következtében süllyedni kezd majd:D a főszereplőknek menekülniük kell Sawyer áldozatt hoz mert ő az a hős akinek a végén elkell buknia (mint JULEN SOREL XD) jack és kate összejön claire visszakapja a babáját hurley és miles is túléli és jó haverok lesznek sun meg jin is túléi mert happy sayid meghal a picsába hamár itt játsza a sötét oldalra átállt anakin skywalkert XD frank és illiana is meghalnak nemtom miért csakúgy, ja és richard is:D szval öszegezve sokan meghalnak a sziget elsüllyed és a következők boldogoan élnek tovább: JACK KATE HURLEY MILES CLAIRE AARON JIN ÉS SUN 😀

 13. de ha a szigeten 2007ben vannak, az ALT-ban meg 2004ben, akkor még időutazniuk kell ahoz, hogy a szigen elsüllyedjen.

 14. Na most van 3 elmélet tessék rá válaszolni.

 15. Ben-t sztem Richard fogja megverni! Jacob halála miatt! Hogy kijön a szigetre? Talán Widmore, de inkább Desmond lesz az! Valami nagyon nagy van készülőben, nagyon ajánlom a készítőknek, hogy mikor vége a sorozatnak azt tudjam mondani, EZ IGEN! Még hetek múlva is erről beszéljenek a rajongók, sőt hónapok múlva is! 😀

 16. Mi lenne, ha Locke feltámadna, mondjuk egész véletlen?? 😀

 17. Na,az tök fasza lenne!!!!!Én is ebben reménykedem hogy original-Locke(hehe,jó név mi?)visszatér!

  • Nem csak, hogy tök fasza lenne, hanem egy egészen érdekes csavarja is lenne a sztorinak!

 18. Nah ez kellett 😀 tényleg vannak elég durvák is 😀
  Hát remélem h Claire túléli ezt az évadot, főleg h azt írják, hogy visszatérhet a régi kedves énje. akik viszont sztem meghalnak Ilana, Ben, Frank, Richard, Állock, Sawyer és Kate…

 19. Sztem Sawyer veri meg Bent.

 20. szerintem meg Sawyer fogja jól megverni Bent. ő is elvesztette Juliet-et … és még nem igazán vezette le senkin 😀
  És jaja, sztem is Desmond érkezik a szigetre – legalábbis remélem. Jó lenne már végre nagyobb szerepben is látni.

 21. Óriási köszönet érte Josh! 😀

 22. Már a Sundown is nagyon felcsigázott,erre itt vannak a spoilerek,az idő meg lassan tellik,most még jobban várom a szerdát.

 23. Szerintem is Ilana veri majd meg Ben-t, elvégre Jacob volt az apja. És tuti, hogy Desmond jön a szigetre, olvastam hogy nehéz döntést hoz, de végül visszatér.

  • azé kösz hogy lelőtte én 2 napon át kűzdöttem magammal hogy ne olvassam el azt a bizonyos posztot.De tudom ez egy spoiler oldal :/

 24. Desmond eléggé valószínű. Ő volt az, aki a legeslegkevésbé akart visszajönni a szigetre. Tehát egyben ő a legvalószínűbb. Hiányzik már. Nagyon elhanyagolták. Dogen többet szerepelt 6 rész alatt, mint Desmond az előző és a mostani évadban összesen.

 25. Arról nincs hír, hogy a seriff csajszit visszahozzák-e? a 3×09-ben láttuk először és utoljára kb., pedig Ben azt mondta, ő hozza az ítéleteket.

  • Szerintem anno írtam róla – a készítők az egyik podcastban megerősítették, hogy meghalt a 3. évad végi “háborúban”.

 26. A négybetűs szó csak nekem egyértelmű a szigetre????

  Hát L O S T!

  • én inkább azt mondanám, amit a darkufon is sokat írtak: “cork” vagyis “parafadugó”, ugyanis még nyáron vagy talán ősszel kijött egy kép, egy pezsgőspalackról, ami az írók szerint a sziget jelentése.

 27. Noé:Basszus tényleg 😀

 28. Véleményem szerint Widmore fog visszajönni a szigetre és nem Desmond, hiszen ő honnan tudhatná, hogy hogyan kell?

  • Jacob mondta:”biztos vagyok benne, hogy talál egy másik utat”, vagy valami ilyesmi 🙂

 29. épp ez fog majd az adott részben kiderülni…

 30. Bakker… Mondom hogy a sziget valahogy víz alá kerül… Most már egyre több jel utal erre. Az évad első részében láttam már akkor mondtam.. Tuti most hogy mondták hogy víz, meg ilyenek… áhh 😀
  De jó hogy flocke és jacob centrikus rész lessz a 15 és remélem a finálé tényleg 2 órás lessz nem csak 80 perces 😀

 31. Hát, mint ahogy minden tv sorozatnál, a 2 óra az 80-90 percet jelent. De amugy úgy lesz, hogy a 6×16 lesz az első része, a 6×17-18 pedig a második és harmadik része. Tehát gyakorlatilag 3 epizódból fog állni, mint a There’s No Place Like Home. A 6×16-ot leadják aztán másfél héttel később a “két órás” záróepizódot.

 32. Én nem tudom miért, de bírom Flocke-ot. Ő a legnormálisabb tag az egész Lostban Locke után, csak ő meghalt. Én is mérges lennék ha be lennék zárva egy szigetre, ahová egy tag még több idiótát hoz, akik nyüzsögnek minden felé meg bolygatják ott a dolgokat, nem elég, hogy nem tudok kijutni. Ráadásul szólok az embereknek hogy húzzanak kifelé a templomból, aztán nem hallgatnak rám, és még bajuk van azzal, hogy legyilkolom őket, holott kaptak lehetőséget hozzám csatlakozni… nem tudom, mért hívják rossz fiúnak, ugyan ezt tenném a helyében. Arra viszont kíváncsi vagyok, ki lehet a legnagyobb ellensége, eddig csak Widmore jutott eszembe.

 33. Widmore szerintem kb csak egy senki. Ő is csak Jacob csicskása volt, gondolom őt is rávette valahogy, hogy neki dolgozzon, mint mindenki mást.
  Widmore Ben szintjén áll…és most nézz rá Ben-re xD 😀

 34. Valamiért az az érzésem, hogy Ben az utolsó túlélők között lesz 🙂

 35. Lehet hogy a Dr Linus utolsó perceiben Ben meghal.Lehetséges.Irjatok

 36. Jaj neee, az nem lenne jó. Akkor ki fog utána stresszhelyzetekben poénkodni? Max Hugo. 😀

 37. Jah,az vicces volt mikor kiakarta élesíteni a pisztolyt az LAX-ben a busznál.:-DSztem meghal Ben a következő részben.Már erre is van egy póénom,de csak akkor lövöm el,ha tényleg meghal.:-)

 38. Sziasztok, új vagyok a kommentelők között,de az oldalt már jó ideje nyomon követem. Nekem van egy olyan érzésem, hogy Desmond kulcsfigura lesz ebben az egész történetben, hiszen emlékezzetek! Faraday az 5. évadban azt mondta Desmondnak, hogy te nagy különleges vagy, mert rád nem vonatkoznak a szabályok. tuti, hogy valami fontos célja van Des-nek!

  • S hogy a dolog még súlyosabb legyen, Eloise szerint a Sziget nem végzett még vele. Eloise meg eléggé tudta a dolgát azokban az időkben, habár ennek kapcsán kívülről szemlélve az ad bizalmat, hogy az írók minek írnák bele a sorozatba ezt a sort, ha nem lenne igaz… Szóval, hogy ki jön a szigetre… arra nem mernék fogadni, de hogy Desmondnak még lesz dolga a fő cselekményvonalon, az több mint valószínű.

 39. Csak nehogy kiderüljön, hogy Desmond lesz Flocke nemezise! XD Hiszen rá a szabályok nem vonatkoznak! Najó ez elég dúrva volt!
  Kivolt az a kisfiú akit Flocke kergetett az erdőben?? Elég érdekes dolgot mondott ott neki az a kis srác!

 40. Ez sem lehet hülyeség, hogy desmond a nemezis..:D:DDD

 41. Az a kisfiú Jacob volt…Valamilyen módon utazik az időbe, így nem lepdőnék meg ha egyszer nem csak Hurley látná 🙂

 42. A sziget, mint parafadugó? Tetszik az elképzelés 🙂 Lehet, mint a dugó a nyomást, úgy a Sziget is visszatart valami jóval hatalmasabb erőt a külvilágtól.

 43. Ajjj, unom már nagyon Jacket. Már volt egy centrikus része, minek még egy? Legyen inkább Claire-nek, vagy Ilana-nak vagy bárkinek!Nem igazságos 😦
  Azért remélem nem igaz a hír 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt szereti: